sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kerimäki rn 29.3.2014

Reissu jota oli odotettu. Tiedossa loistavaa seuraa. Kotiin viemisinä vain paha mieli ja kiukku koko näyttelyhommaa kohtaan. Eli ei ihan nappiin menny ei...

Tuomarina enkuilla Elena Ruskovaara ja hänellä kaksi (!!!!) harjoitusarvostelijaa. Tiukka linja siis...

Uulle tulokseksi AVO EH1 ja suoraan sanottuna paska arvostelu.

"Hyvä luustoinen, pitkälinjainen uros. Täyteläinen runko. Erittäin kapea etuosa. Sopivat takakulmaukset. Hyvä pään malli, sopivat huulet. Lihaksikkaat reidet. Hiukan kapeat takaliikkeet, edessä saisi olla enemmän ulottuvuutta. Rauhallinen käytös."

Tän vuoden näyttelyt on kaikki olleet onnettomia. Alkaa vähän tympiä maksaa kymmeniä euroja ja istua autossa ja hengailla hälinässä. :D Huomasin eilen miettiväni vakavasti jopa sitä, etten ilmoisi Uuta edes Joensuun näyttelyviikonlopulle. Todennäköisesti ilmoitan, mutta ensimmäistä kertaa hiipi ajatus mieleen, josko jättäisin menemättä.

U käyttäytyy omalla ihanalla tavallaan näyttelypaikalla ja esiintyi omasta mielestäni hyvin liukkaasta alustasta huolimatta.









Ihanaa oli kuitenkin nähdä kavereita. <3  

Manu oli myös mukana näyttelypaikalla vuosien tauon jälkeen. Se suorastaan tykkäsi käydä ihmisvilinässä ja majailla häkissä. :D Hassu Manu <3 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti