torstai 5. kesäkuuta 2014

Missihommia

Ompa tää blogi jäänyt retuperälle. Nyt tuleekin urakalla näyttelypäivityksiä. :)

Aloitetaan Joensuun näyttelyviikonlopusta. Sää suosi, mutta kehät oli märkiä. =/ Ensimmäiset auringonpolttamat, kuten tapoihin kuuluu, tuli saatua viikonlopun aikana. 

Lauantaina 17.5. enkut tuomaroi Viveca Lahokoski. Odotukset eivät olleet korkealla, tiesin tämän tuomarin pitävän tiukkaa linjaa. Tulokseen AVO ERI2 on oltava tyytyväinen! Vain muuta koira sai sa:n. Ja arvostelusta tunnisti Uun...

"Erinomaista tyyppiä. Hieman mittasuhteiltaan pitkä uros. Erittäin kaunis pää ja ilme. Hyvät tummat silmät. Hyvä lavan asento. Hieman pyöristynyt lanneosa. Hieman alaskiinnittinyt häntä ja jyrkähkö lantio. Rintakehän tulee vielä syventyä. Hyvät takakulmaukset. Liikkuu hieman kinnerahtaasti, liikkuu hyvällä sivuaskeleella, mutta voisi olla enemmän draivia."

Adamant's Follow Yours Style & Ocean Pitfal Kir Royale



Sunnuntaina 18.5. enkut tuomaroi Sven Slettedal Norjasta. Tuomari tykkäsi Uljaksesta, mutta jäi kakkoseksi "liian pitkän" kaulan takia ;) 
Tuloksena siis AVO ERI2 SA PU2 VARASERT! Valioituminen oli uskomattoman lähellä!!! :D

"Masculine male. Nice proportions. Nice depth of body. Masculine head, powerfull neck. A bit straight upper arm. Nice topline. Well angulated on front and behind. Nice coat. Moves very well, a bit narrow behind. Lovely temperament."

Edellä Fariinin Used Brow Boy, joka oli lopulta ROP.

Tyypillinen U tuomarin tutkiessa ;)




Varasert #3

Viime perjantaina (30.5.) huristelin illaksi Kotkaan Suvin luo ja lauantaiaamuna startattiin kukonlaulun aikaan kohti rajaa ja Viipuria. Mukana meillä oli yhteensä viisi koiraa. :) Kaksi junnua, Uljas, valioluokan narttu sekä veteraaniuros. :) Tiedossa paljon naurua ja hienoja koiria! <3 Unohtamatta tietenkään ihania hieman alle neljä viikkoa olevia springerivauvoja. <3 Tuomarina Per Iversen Norjasta.

Kehässä aloitti junnut OP Orang-A-Tang "Simppa" sekä siskonsa OP Obsession "Mytty". Mie sain kunnian esittää ihanan Mytyn alusta loppuun saakka. :) Mytty esiintyi upeasti ollen VSP-juniori ja voittaen ensimmäisen JUNsertinsä. <3 Ihanan reipas pimu ja upea esiintyjä! :) Simppa siis ROP-juniori ja mie sain viedä sen BIS-kilpailuun, jossa tuloksena BIS 3 JUNIOR -sija!! WAU! Kiitos Suvi tästä mahdollisuudesta! :)
OP Obsession "Mytty". Aivan ihana tyttö <3

Uljaksen tulos oli AVO ERI1 SA ja tuomari tykkäsi Uusta. Sertikilpailussa hävittiin kuitenkin valioluokan urokselle, joten VARASERT napsahti meille. Onnea Reetta ja Nemo Venäjän sertistä! :)

Valioluokan narttu OP I Fhéin oli ROP ja valioitui täten Venäjän valioksi. Ryhmäkilpailussa se sijoittui vesihännästä huolimatta hienosti RYP2 sijalle. Se koira on niiiiiin upea, miun suuri suosikki ja ihailun kohde ollut aina. :)
Ihailuni kohde <3
Kirsikkana kakun päällä kasvattajaryhmän esittäminen, joka koostui seuraavista koirista: OP Kir Royale "Uljas", OP Orang-A-Tang "Simppa" & OP Obsession "Mytty". OP tiimi näytti närhen munat ja oli BIS1 kasvattajaryhmä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti