perjantai 7. heinäkuuta 2017

Reino

Syvässä hiljaisuudessa on haudottu pentuasioita. Ja lopulta laumamme kasvoi sunnuntaina yhden Reinon verran. :)
Tiettyä hulluutta on ottaa pentu tähän taaperoarjen keskelle, mutta tätä tilaisuutta en vain voinut jättää käyttämättä.

Reino on viralliselta nimeltään Ocean Pitfal Tomorrow´s Jedi ja päivänvalon Reino näki 11.3.2017. Meille muuttaessa Rei oli "jo" 16 viikkoinen. Tämä ihan suunnitellusti. 

Reino tai ReiRei on yhdistelmä hienoista vanhemmista: emänä C.I.B, C.I.E, FI, LT, LV, RO, RU & BY MVA, RO GRAND MVA, LV & LT JMVA, BY V-16, LT KLUB JV-14 OCEAN PITFAL OUI CES'T MOI "Tosca", jonka taustalta löytyy monia ihailemiani koiria ja olen varsin tiiviisti seurannut Toscan elämää ja harrastuksia tässä vuosien varrella. Isänä on Puolasta tuotu FI, LV, LT MVA EE, LV & RU JMVA, OGRE V-16, LV-V-17, TLN WCUP '17, EE JV-16 LORDSETT TOMORROW NEVER DIES "Jedi", joka asustelee kaverini luona ja myös tämän koiran touhuja on tullut seurattua koko sen ajan mitä se on Suomessa ollut.
16 vko

Reino on itsenäinen, hieman mörköikäinen, nopeasti uusia asioita omaksuva ja kaikinpuolin reipas penneli. Se on yllättänyt meidän nopealla kotiutumisella ja oppimisnopeudella. Tällä hetkellä toivotaan eniten, että se ei alkaisi mellastamaan ennen viittä aamulla. :D 

Heti kotiuduttua on aloitettu opettelemaan tiettyjä perusasioita, jotka tukevat tulevia harrastuksiakin siinä missä normaalia arkea. Odottaminen, vapautuskäsky, leikkiminen ihmisen kanssa, naksuttimeen ehdollistaminen mm.. Unohtamatta tietenkään sisäsiisteysharjoituksia ja hihnassa liikkumista.

Rei on jo käynyt tutustumassa hallilla. Käynnin tarkoitus oli lähinnä sosiaalistaa muihin ihmiseen sekä koiriin. Varsinkin vieraat koirat saavat aikaimoisen haukkukonsertin aikaiseksi. Se on myös painellut "isojen poikien" kanssa metsälenkeillä ja on myös totutellut lenkkeilyyn lastenrattaiden kanssa. 


Uljas on ottanut tulokkaan vastaan esimerkillisesti. Uljas on Rein todellinen bff. :D Manu puolestaan ei ole niinkään iloinen tulokkaasti ja ilmapiiri on aika kireä isojen poikien välillä. Tämä oli jo ennalta arvattavissa, mutta katsotaan missä vaiheessa Manu sopeutuu ja luovuttaa typerän jäykistelynsä. 

Niinpä meillä totutellan jälleen kerran uuteen arkeen ja lähdetään työstämään pentua kohti tulevaisuuden harrastuksia hissukseen kaikessa rauhassa. Paljon asioita tullaan tekemään toisin, mitä Uun kanssa aikoinaan. :) Niistä varmasti jatkossa lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti