Reino

5kk
Ocean Pitfal Tomorrow´s Jedi
s. 11.3.2017
Englanninspringerspanieli
Uros
Maksa-Valkoinen
Isä: FI, LV, LT MVA EE, LV & RU JMVA, OGRE V-16, LV-V-17, TLN WCUP '17, EE JV-16 LORDSETT TOMORROW NEVER DIES "Jedi"
Emä: C.I.B, C.I.E, FI, LT, LV, RO, RU & BY MVA, RO GRAND MVA, LV & LT JMVA, BY V-16, LT KLUB JV-14 OCEAN PITFAL OUI CES'T MOI "Tosca"
Kasvattaja: Suvi Lindholm, Kotka


Terveys:

Meriitit:

Ajatus kolmannesta koirasta oli hiljalleen kypsynyt ja Manun huononeva kunto laittoi asiaan vielä lisää vauhtia, sillä meidän herkkis Uljakselle on yksinolo maailman kamalin asia. Lisäksi Suvilla sattui olemaan tämä todella houkutteleva pentue ja meidän ihmislapsikin oli jo niin iso, että pentu olisi mahdollista talouteen ottaa. Molemmat Reinon vanhemmat ja vanhempien taustalla olevat koirat ovat suuresti ihailemiani. Olenkin sanonut, että olisi silkkaa hulluutta jättää tämä mahdollisuus käyttämättä. <3 Olen niin onnellinen saadessani tuntea molempien vanhempien omistajat ja heidän kauttaan olen saanut seurata vanhempien kasvua pikkupennusta vanhemmuuteen saakka. :)

Keväällä samassa näyttelyssä ollessamme Suvi vihjaili, että hänellä ois komea urospentu vielä ilman kotia. Tämä poika ei sitten kuitenkaan pallejaan lasketellut paikalleen, vaikka niitä kovin hartaasti odoteltiin. Reino (silloinen Reiska) jäi vähän puolihuolimattomasti kasvamaan veljensä rinnalle ja siitä kehittyi varsin komea poju, jossa oli potentiaalia harrastusrintamalla. Lisäksi luonteensa puolesta Reino kuulosti meidän laumaan oikein sopivalta. 

Reino on osoittautunut todella fiksuksi, joskin varsin itsepäiseksi koiraksi. Se oppii asioita nopeasti, omaa mukavasti riistaviettiä ja on rohkea tekemään asioita yksin. Työmoottoria tuntuisi olevan ja yhdessä tekeminen on Reinolle mieluista. 

Reinon harrastuksiin tulee kuulumaan näyttelyt sekä agility. Agilityn perusvalmiuksia on ruvettu harjoittelemaan oikeastaan heti, kun poika kotiutui. Paljon on keskitytty leikkimiseen ja asioissa edetään rauhallisesti ja suunnitelmallisesti. Toivotaan, että poika on ja pysyy terveenä ja saadaa useita vuosia harrastaa agilityä yhdessä.
Katsotaan, josko tulevaisuudessa aika riittäisi myös muihin lajikokeiluihin.

Kiitos taas Suville tästä kultakimpaleesta! <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti