tiistai 4. kesäkuuta 2013

Noutohommia

Vepeenhän kuuluu oleellisena osana esineen kuljettaminen/tuominen. Lisäksi taippareihin kuuluu nouto (vedestä). Ja oishan se kivaa, jos koira osais käskystä nostaa esim. pudonneita tavaroita. :)

Vedestä nouto ei ole mikään ongelma. Noutoesine ei vaan meinaa mitenkään palautua käteen asti. Hallilla pallo on alkanut palautumaan hyvin käteen. On myönnettävä, etten oo koskaan varsinaisesti noutoa saatikka palauttamista opettanut. 

Nythän ois hyvä aika opetella esineen suussa pitämistä, maasta nostamista ja käteen palauttamista. Pisteet Uulle yrittämisestä! :D Hyvin se ottaa noutokapulan suuhun, mutta sylkäisee lähes heti pois. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan kuinka saisin suussapitoaikaa pidennettyä? 

Treenit on tuottanees tulosta. Tänä aamuna herra U valitsi kaikista leluistaan puisen noutokapulan, jota sitten kanteli suussaan, tarjosi miulle ja olisi halunnut leikkiä sillä vetoleikkiä. ;) Huippu tyyppi <3

 Palkintoporsaat pakotettuna poseeraamaan ;)
Aamun itsenäiset kapulaleikit

1 kommentti:

  1. Miulla vois olla pari vinkkiä tuohon esieen pitohommaan, voin näyttää joskus hallilla jos törmätään. Beijolla ollut samankaltaista ongelmaa, kun spanieleillahan tuo noutaminen ei välttämättä tule niin samalla tavalla luonnostaan kuin monilla noutajilla. :)

    VastaaPoista