tiistai 4. helmikuuta 2014

Joensuu ryhmänäyttely 2.2.2014

Käytiin sunnuntaina palelemassa Joensuun ryhmiksessä. Näyttelypaikka oikeesti tosi ala-arvoinen, kehät nimittäin raviradalla valjastuskatoksessa! Kehä oli pieni, pitkulainen ja ei todellakaan sopiva Uun liikkeitä ajatellen.

Tuomarina enkuilla Tuula Savolainen.

Tuloksena KÄY ERI 3 (kehis sanoi selvästi, että EH, mutta koiranetissa ja arvostelulomakkeessa lukee ERI)

"2v. Hyvät mittasuhteet. Hyvä kaula ja ylälinja. Päähän toivoisin hieman lisää pituutta. Hieman lyhyt kuono ja voimakas otsapenger. Hyvä tilava runko. Edestä kapeahko. Hieman luisu kapea lantio. Hyvä takaosa. Hieman suorat olkavarret. Hyvä raajaluustto ja käpälät. Edestakais liikkeet saisivat vakiintua. Sivuliikkeessä riittävä askelpituus. Hyvä karvanlaatu ja hapsut."

Oltiin Uun kanssa mukana myös Ocean Pitfal kasvattajaryhmässä, joka hienosti ROP-kasvattaja ja vielä upeammin BIS-kasvattajaryhmä! :)

Se rakkain <3

KÄK3

Ainoa onnistunut liikekuva

Ihastuttava Sara OP Love Love Love

Ocean Pitfal kasvattajaluokka BIS

 Kiitos taas Ystävät! <3 Olipa kivaa nähdä taas!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut BIS-palkinnosta! Meidän kehä oli lämpimässä, mutta aivan hävettävän pieni; postimerkin kokoinen (en ole _koskaan_ nähnyt niin pientä kehää). Valehtelematta maksimissaan 10x5 metriä, joista muut koirat ja tuomarinpöytä vei oman osansa.

    VastaaPoista
  2. Mie katoin kans, et päärakennuksella kehät oli superpieniä. :( Kauheinta oli kylmyys. U ei helposti palele, mutta tuolla näki että sillä on kylmä. :(

    VastaaPoista