tiistai 17. huhtikuuta 2018

SERTI #2 & VSP


7.4. oli taas näyttelyaamu ja suuntana tällä kertaa Kerimäki (Savonlinna). Tästä näyttelystä on tullut jonkunlainen perinnenäyttely. Tajusin, että ensimmäisen kerran olen ko. näyttelyssä ollut kahdeksan vuotta sitten Manun ollessa juniori. Tuolla kerrallahan bongasin ensimmäistä kertaa Suvin kasvatit ja tällä tiellä nyt sitten ollaan. :) 

Tuomarina enkuilla toimi Virpi Montonen. Rei yksin junioriluokassa saaden ERI:n ja sa:n. :) Paras uros luokassa jännitti, sillä olihan siellä mukana valioita ja muita selkeästi Reinoa ns. valmiimpia koiria. Yllätys oli jälleen suuri, kun valioluokan uros siirrettiin meidän taakse ja tuomari tuli onnittelemaan parhaan uroksen voitosta! :) Siispä Reino sai Sertin! :) Ja ikää ei edes 13 kuukautta. ;)

Nartuista vain yksi sai sa:n ja tämä valionarttu oli myös ROP. Onnea Krista! :) 
ROP Adatza´s Forever Moments ja VSP Ocean Pitfal Tomorrow´s Jedi

Esitettiin myös Ocean Pitfal kasvattajaluokka, joka oli loppukilpailuissa hienosti BEST IN SHOW 2! <3 Onnea Suvi! <3 Kasvattajaluokassa mukana Simppa (Multi MVA OP Orang-a-Tang,), Reino (OP Tomorrow´s Jedi), Lisa (MVA OP Galena Galm) sekä Selma (JMVA OP Sausage Is My Obsession).

Huippu päivä mukavassa seurassa! <3 Kiitos Ystävät ihanasta päivästä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti